На Костопільщині ведеться реконструкція шляху до Базальтових стовпів

03.11.2020 16:12   Опубліковано : Вікторія Синиця
Джерело: RvNews

У рамках проєкту «Велике будівництво» на Костопільщині розпочався ремонт дороги, яка веде до одного з популярних туристичних об'єктів Рівненщини - Базальтових стовпів.

Днями розпочали реконструкцію 7-ми кілометрової ділянки. Цьогоріч на відновлення дорожнього полотна планують спрямувати з держбюджету майже 40 млн грн. Проєктна документація пройшла відповідну експертизу і зареєстрована в cистемі електронних публічних закупівель Prozorro.

null

Як розповів голова Костопільської РДА Олександр Коваль, ділянка «Малий Стидин-Злазне-Іваничі» є однією із найгірших в районі, тож на її відновлення із нетерпінням очікують як місцеві мешканці, так і туристи, адже прямує вона до опорної школи та до сільських амбулаторій Головинської ОТГ та Деражненської ОТГ.

«Через поганий стан автошляху до геологічної пам’ятки природи місцевого значення «Базальтові стовпи» доїхати дуже складно, - зазначає Олександр Коваль. – Вже сьогодні підрядник приступив до виконання асфальтно-бетонних робіт».

Нагадаємо, «Велике будівництво» – це проєкт про державні інвестиції в інфраструктуру, що допомагає відновити зростання економіки. Лише цьогоріч на Рівненщині реалізовують близько 30-ти освітніх, спортивних, медичних і дорожніх об’єкти.

null

«Велике будівництво» триватиме і далі. У планах на 2021 рік визначено основні напрямки, які будуть реалізуватися в рамках Програми, – це розвиток мережі надання якісних публічних послуг, прискорення економічного зростання регіонів і територій та «туристичні магніти» України.

За матеріалами прес-служби РОДА


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews