На Львівщині затримали чоловіка, який вбив власного батька

05.11.2020 14:25   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Діло
4 листопада до Турківського відділення поліції надійшло повідомлення про те, що в одному з сіл району у власному будинку виявлено тіло 69-річного місцевого мешканця з ознаками насильницької смерті, пише - Діло.

Читайте також

Прокурори довели вину чоловіка, який зарізав власного батька на Львівщині
Жителя Золочівщини обвинувачують в убивстві власного сина
Дрогобицька прокуратура довела у суді вину чоловіка, який зарізав ексдружину

На місці події працювала слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції, оперативники карного розшуку, слідчі, експерти-криміналісти та співробітники інших служб поліції Львівщини, повідомляє поліція області.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами поліцейські встановили, що до вбивства причетний 39-річний син загиблого, який мешкав разом з батьком.

За фактом слідчі Турківського відділення поліції, за процесуального керівництва Самбірської місцевої прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч.1. ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Санкція статі передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.
Зловмисника затримано у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Діло