У Тернополі функціонує Ситуаційний центр та служби 1580

05.11.2020 21:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

У Тернополі на базі управління муніципальної інспекції функціонує Ситуаційний центр та цілодобова довідкова служба 1580. У центрі відстежують ситуацію в місті, для подальшого реагування. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

До системи центру підключені 735 камер, що розміщені на вулицях та прибудинкових територіях міста. Зокрема 114 камер встановлено у закладах дошкільної освіти, 15 – у медичних установах міста та ще 118 цього року встановили у дворах багатоповерхівок.

«Щороку ми розширюватимемо централізовану систему відеоспостереження у Тернополі та додаватимемо нові камери, а також встановлюватимемо датчики, що реагуватимуть на затоплення, пожежі та інші явища, що можуть виникнути на вулицях міста. У наступному році плануємо продовжити облаштування камер відеонагляду у багатоповерхових житлових масивах, щоб тернополяни відчували себе ще безпечніше і захищеніше», зазначає мер міста Сергій Надал.

До слова, цілодобовий доступ до камер мають і працівники правоохоронних органів, що дає можливість поліції оперативно фіксувати та реагувати на порушення громадського порядку чи Правил безпеки дорожнього руху.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews