Тернополянка придбала іноземне авто та забрати додому не змогла

06.11.2020 11:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Файне місто

Для жительки Тернополя договір купівлі-продажу транспортного засобу завершився втратою не лише омріяного автомобіля, а й величезної суми грошей. Жінка потрапила на гачок афериста та позбулася понад півтори сотні тисяч гривень. Тепер цією справою займається поліція.

Тернополянка розповіла, що планувала купити автомобіль. Шукаючи потрібну модель, в інтернет-мережі побачила оголошення про продаж автівок. Чоловік писав, що займається підбором іномарок і жене їх з Республіки Польща. Тернополянка погодилася і домовилася про співпрацю. Проте співрозмовник сказав, що потрібно скинути завдаток в розмірі 17 тисяч гривень. Цю суму жінка оплатила. 

Через день чоловік перетелефонував і повідомив, що уже в Польщі та скинув кілька варіантів автівок. Після того, як покупець визначилася з моделлю, він їй заявив, що необхідно перевести на рахунок 70 тисяч для оформлення авто та сплати митних зборів і ще 70 для стовідсоткового розрахунку з продавцем. Як доказ, невідомий переслав копії документів на бажане авто та бланки з печатками митниці про сплату усіх зборів. Домовилися покупець та посередник зідзвонитися після перетину кордону за кілька годин.

Проте чоловік на зв’язок не виходив і жінка перетелефонувала сама. Номер виявився недійсним. Зрозумівши, що потрапила на гачок афериста, тернополянка за допомогою звернулася до поліції. Триває слідство. 


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Файне місто