На Тернопільщині продають спиртзаводи

07.11.2020 20:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

На торги виставили три спиртзаводи, які знаходяться на Тернопільщини. Зокрема на продажу на прозорих приватизаційних аукціонах пропонуються Хоростківський МПД, Козлівський МПД і Марилівський МПД. Про це пише УКРІНФОРМ.

Відтак 12 листопада мають відбутися торги з продажу Марилівського МПД та зберігання спирту, яке знаходиться у селищі Нагірянка – за 90 км від обласного центру. Стартова ціна об'єкта приватизації складає 54,7 мільйона гривень. Новий власник отримає, зокрема склад сировини і готової продукції, бродильне відділення і крохмальний цех.

А 13 листопада мають відбутися торги з продажу Козлівського МПД та зберігання спирту, яке знаходиться у селищі Козлів – за 30 км від обласного центру. Стартова ціна об'єкта приватизації складає 37,6 мільйона гривень. Новий власник отримає, зокрема горілчаний цех, спиртосховище, виробничу лабораторію, будівлю солодового відділення і крохмального цеху.

До слова, у жовтні нових власників знайшли шість об’єктів ДП «Укрспирт». Лише від цих продажів бюджет має отримати понад 268 млн гривень.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews