Більше 120 людей у Тернополі протягом двох днів своїм бігом підтримали проєкт «Подаруй світло»

09.11.2020 11:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: TeNews

Благодійний забіг "Подаруй світло" підтримало більше 120 тернополян, а також люди з інших міст не тільки України, а і за кордоном. У неділю в 10 ранку усі, хто зареєструвався та вніс благодійний внесок у розмірі від 250 грн прийшли до причала Тернопільського ставу. Розпочалось усе дійство зі звіту організатора Сергія Кічули, який повідомив, що до бігу приєднались люди з Теребовлі, Бережан, Львова, Києва, Одеси тощо, а також бігли у США заради майданчика для дітей з інклюзією. На майданчик було зібрано додатково ще 60 000 грн, і в найближчий час його відкриють біля "Карітасу". Був на старті і автор пісні "Подаруй світло" Олег Собчук.

Роман Задорожний, співорганізатор події повідомив, що усі гроші зібрані під час благодійного забігу будуть передані для будівництва майданчика, а пам'ятні медалі профінансовані з інших джерел: "Дякую кожному, хто долучився, підтримав тут, в інших містах та в далеких країнах - ви неймовірні! Такі справи дають можливість вірити, що в нас "не все буде добре", а в нас "все чудово тут і зараз" просто інколи необхідно собі та іншим про це нагадати. Цифри: 60 000 грн зібрано і всі кошти спрямовуються на завершення будівництва інклюзивного майданчика - скоро відкриття. Більше 120 учасників офлайн віком від 1 до ... рочків і загалом біля двух сотень людей долучилось до першого благодійного забігу "Подаруй світло"".

Старт розпочали після розминки. Усі учасники долучились до виконання гімну України. Медалі на фініші учасникам вручала співорганізатор події Лілія Проць.

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews