Віктор Шакирзян підтримав підприємців, які вимагають можливості працювати

11.11.2020 23:00   Опубліковано : Рівненський Новинар
Джерело: RvNews

На пікет біля Рівненської ОДА, вийшли підприємці з усієї області. Вони протестують проти карантину вихідного дня, який влада планує запровадити в Україні. Карантинні обмеження передбачають закриття на вихідних усієї інфраструктури міста, окрім продуктових магазинів, аптек, транспорту, заправок та ветеринарних аптек.

Підтримав підприємців лідер “Рівне Разом” Віктор Шакирзян. За його словами, влада повинна створити такі умови, за яких підприємці мали би можливість працювати та зберегти робочі місця, адже підприємці приносять місту податкові надходження, а людям забезпечують заробітну плату.

«Не дивно, що сьогодні у десятках міст України підприємці вийшли на протест. Зараз підприємці чи найбільше потерпають від карантинних обмежень та потребують підтримки. Місяцями влада не може запропонувати їм прийнятного механізму для ведення діяльності у цих складних умовах, натомість людям пропонують якісь короткострокові рішення. Наша команда вважає, що потрібно комплексно підійти до вирішення цієї проблеми і підготувати взаємовигідний формат співпраці, щоб і підприємці мали змогу працювати, і місто отримувало відповідні надходження. Я завжди буду підтримувати малий та середній бізнес, і зі свого боку робитиму все можливе, щоб такий механізм було знайдено. Саме тому, «Рівне Разом» сьогодні тут, ми прагнемо, щоб люди були впевнені у завтрашньому дні та мали робочі місця», - зазначив лідера «Рівне Разом» Віктор Шакирзян.

Підприємці хочуть працювати безперебійно, без заборон. Хочуть працювати у себе вдома, у себе в закладах у себе в місті. І ніякі заборони на вихідні дні не зможуть зупинити вірус. Підприємці хочуть заробляти гроші, щоб могти прогодувати свої родини під час пандемії, розповідає підприємець Одісей Сепіанов.

«Ми вимагаємо, щоб не вводили карантин вихідного дня. У віруса немає годинника. Нам потрібно за щось їсти, жити»,- каже учасник мітингу Іван Яновський.

До мітингувальників вийшли представники Рівненської ОДА. За їх словами, є бізнесмени, які турбуються за своїх відвідувачів, а є такі, що не дотримуються карантинних обмежень. Заступник голови Рівненської ОДА Ігор Тимошенко, коментуючи ситуацію зазначає, що керівники ОДА неодноразово зустрічались з керівниками закладів, завжди йшли на зустріч. Але сьогодні Уряд не випадково приймає таке рішення, тому представники адміністрації на обласному рівні це рішення підтримають.


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews