Що читали тернополяни в третьому кварталі: топ-10 популярних ЗМІ регіону

11.11.2020 23:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: PRNEWS.IO

В PRNEWS.IO склали рейтинг з десяти найбільш популярних ЗМІ в Тернополі та Тернопільській області. Вони базуються на даних SimilarWeb за третій квартал 2020 року.

Два лідери ТОП-10: місцеве відділення регіонального «мережевика» «0352.ua — сайт Тернополя» і новинний портал «20 хвилин — Новини Тернополя». У липні, серпні і вересні на сторінки першого тернополяни заходили 8,41 млн. разів, другого — 5,26 млн.

Третю сходинку в рейтингу (708 тис. візитів) посіла агенція новин «Галас», за якою з невеликим відривом слідує «Terminovo» (692 тис. візитів). 

Решта шість популярних ЗМІ регіону розподілилися наступним чином:

null

TeNews — новинний сайт, який регулярно радує користувачів свіжими новинами і авторськими матеріалами - 438 тис візитів.

Poglyad.te.ua — актуальні новини Тернополя і області - 413 тис. відвідувань за третій квартал.

Все про політику, безпеку в місті, економіку, спорт та суспільство — на сторінках «Реально» - 410 тис. візитів з липня по вересень.

«Про тернополян и для тернополян» об'єктивно і оперативно розповідає онлайн-журнал «Тернополяни». У третьому кварталі онлайн-медіа отримало не менше 390 тис. сесій.

Оперативно, достовірно, цікаво. Ternograd.te.ua - 325 тис. візитів.

Останній учасник ТОП-10 — міська новинна агенція ГОЛОС - 299 тис.  відвідувань за відповідний періоді.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: PRNEWS.IO