Як познайомитися з чоловіком: правила спілкування на сайті знайомств

13.11.2020 00:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: tochka.net

Інтернет залишається найдоступнішим способом знайти собі партнера. Однак потрібно засвоїти кілька простих правил спілкування на сайті знайомств. Чим можна здивувати чоловіків і чого не можна робити - читай в матеріалі tochka.net.

Чіткий таймінг

Приділяйте не більше години в день на перегляд профілів і відповідай найцікавішим респондентам. Робити перерви у своєму пошуку - виділяй місяць на відбір і відсів декількох кандидатів.

Став цілі

Потрібно вирішити чесно, чого ти хочеш і що готова приймати в партнері. Але про це не варто писати в профілі, просто пам'ятай про це, починаючи нове листування. Тому що для кожної цілі різні критерії відбору і різна стратегія пошуку.

Будь відкритою

Відповідай на всі повідомлення, крім явно образливих. Спробуй написати кому-небудь перша. Став питання чоловікові. Не соромся робити компліменти. Чим більше ти будеш демонструвати свою індивідуальність, тим краще інша людина зрозуміє, якими будуть відносини з тобою.

Не сприймай близько до серця

Стався до знайомств в мережі як до експерименту. Не потрібно дивитися на кожного, з ким зав'язався діалог, як на чоловіка всього свого життя. Чи не відкидай людини відразу.

Використовуй свої фото

Вибираючи фото для профілю, шукай зображення, на якому у тебе щира, а не вимушена посмішка і невеликий нахил голови. Дослідження показали, що обидві ці особливості пов'язані з першим позитивним враженням.

Слухай свою інтуїцію

Ти можеш слідувати всім стандартним радам по знайомствам в Інтернеті і все одно зустрічатися з кимось, про що пізніше пошкодуєш. Слухай свою інтуїцію. Адже не дарма кажуть, що серце підкаже. Ти ж можеш дати шанс комусь, від кого не очікувала абсолютно нічого, і в кінцевому підсумку будеш надзвичайно здивована позитивним результатом.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: tochka.net