8 простих речей, за які чоловіки готові носити жінок на руках

15.11.2020 00:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Кава з молоком

У житті багато не можна пояснити, особливо стосунки між чоловіками і жінками. Буває, що нас дуже сильно тягне до якихось незнайомих людей, буває, що хтось нам з перших хвилин здається спорідненою душею.

Благо наука зараз розвинулася настільки, що може пояснити деякі нюанси стосунків між чоловіками і жінками. І вчені стверджують, що не дивлячись на те, наскільки ми розвинулися, в нас до сих пір збережені тваринні інстинкти, тому всім жінкам буде корисно дізнатися цю інформацію.

Ось ці 8 речей, на які чоловіки звертають увагу в першу чергу при знайомстві з жінкою:

Волосся

Чоловікам подобаються блондинки. І це факт. Особливо з довгим волоссям, адже це асоціюється у них з молодістю і готовністю до дітородіння.

Очі

Колір очей теж дуже важливий. Відомо, що чим яскравіше лімбальне кільце, тим більш привабливіше жінка в очах чоловіків. Це вважається ознакою молодості. За дослідженнями вчених, ясноокі і білолиці вчені вважають за краще карооких і смаглявих дівчат.

Довжина нігтів

Чоловікам дуже важливо, щоб пальчики жінки були довгими і тонкими, але кисті рук не повинні бути великими. Ідеальним варіантом вважаються маленькі ручки і довгі пальці.

Вік

Саме вік в проміжку від 20 до 30 років у жінки вважається найбільш ідеальним для зачаття. І це обумовлено природою, адже в цей період жінка найбільш витривала і здорова.

Ріст

Можливо цей фактор не так часто і активно розглядається в якості аспекту вибору партнера, але вчені помітили таку закономірність. Чоловіки віддають перевагу жінкам, які нижчі за них. Це обумовлено бажанням чоловіка домінувати і відчувати свою фізичну перевагу.

Вигин спини

Чоловіків завжди заводила тендітна і ніжна жіноча спина, але не менш важливим фактором є також і вигин спини. Чим він яскравіший, тим ефектніше підкреслюються сідниці і стегна.

Голос

Вважається, що голос такий же сильний фактор вибору партнера, як і зовнішність. Чоловікам подобаються жіночі високі голоси, з м’якою і тихою манерою розмови. А так же не секрет, що чоловіки віддають перевагу дівчатам, у яких словниковий запас, акцент і навіть жаргон такий же, як і у них самих.

Статура

Не ​​має особливого значення, жінка повна або худа, якщо не впадати в крайності. Чоловіків приваблюють широкі стегна і гарні груди, так як саме ці характеристики сприяють здоровому виношуванню і народженню дітей.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Кава з молоком