На Тернопільщині вартість ремонту дороги завищили на 400 тис. грн

16.11.2020 20:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

Вартість ремонту дороги у смт Скала – Подільська Борщівського завищили на 400 тис. грн. Для відшкодування збитків підрядник переуклав асфальтове.

Як повідомляє Тернопільська обласна прокуратура, підприємець на підставі договору підрядника здійснював технічний нагляд за ремонтом однієї з вулиць у смт Скала – Подільська Борщівського району Тернопільської області, який виконувало ТОВ «Скала – Подільський спеціалізований кар’єр». Через службову недбалість та неналежно проінспектовану якість укладення асфальтного покриття дороги, зробленого товариством, бюджету спричинено збитки на загальну суму понад 440 тис. грн.

Підрядник переуклав асфальтове покриття на вул. С. Крушельницької в смт Скала – Подільська. За висновками експертів, відремонтована дорога тепер повністю відповідає вимогам якості за державними будівельними нормами.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews