Якщо боїшся попросити чоловіка про ці 9 речей, ти не повинна з ним бути

17.11.2020 00:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Кава з молоком

Бувало в тебе таке,що коли тобі подобається якийсь чоловік, ти намагаєшся бути максимально обережною, щоб нічого не зіпсувати? Було, так? То ось тобі моя порада – не потрібно бути обережною. Якщо це твій чоловік, то нічого в тобі не відкине його.

Пам’ятай, якщо ти боїшся попросити хлопця про ці 9 речей, ти не повинна бути з ним:

1. Вірність.

Не зустрічайся, не знаючи, до чого це може привести. Не варто боятися просити про вірність, а якщо ти боїшся його реакції, значить знаєш, що він любить грати відразу на кілька фронтів, а такий тобі не потрібен.

2. Почекати з сеkсом.

Пам’ятай, що будь-який хлопець, який примушує тебе робити те, що тобі некомфортно, не гідний тебе. Якщо ти боїшся, що він піде, якщо ти попросиш почекати з сеkсом, тоді тобі краще без нього.

Ти заслуговуєш того, хто буде цінувати тебе і твоє тіло, а не думати тільки про себе.

3. Майбутнє.

Ти шукаєш людину, з якою можна побудувати майбутнє? Тоді ти не повинна боятися сказати про це. Якщо тобі не цікаві випадкові зв’язки і вільні стосунки, але ти боїшся, що це відштовхне його, біжи від нього подалі сама!

4. Зробити тебе його пріоритетом.

Якщо ти відчуваєш, що все інше для нього важливіше, ніж ти, тоді не варто боятися сказати йому про це. Ти не його іграшка, ти не для того, щоб задовольняти його бажання. Ти людина і заслуговуєш бути його пріоритетом, якщо вже ви зустрічаєтеся. Якщо він не готовий до цього, значить вам не по дорозі.

5. Вибачення.

Неважливо, чи ви на початку стосунків, чи вже давно разом, будуть ситуації, коли ви можете сказати один одному щось образливе. Ви можете поранити почуття один одного. І щоб продовжувати відносини, потрібно буде вибачитися. Якщо він цього не розуміє, якщо ти боїшся попросити його про це, поряд з тобою неправильна людина.

Він ніколи не повинен приймати твоє щастя і повагу як належне.

6. Діти.

Якщо ти хочеш стати мамою, ти не повинна боятися сказати про це. І якщо він не згоден з твоїм рішенням, якщо він сам не хоче стати батьком, тоді ти знаєш, що робити. Це питання, в якому немає компромісів. Ти повинна вирішити, чого ти хочеш більше: одного разу стати мамою або бути з ним. Тому що золотої середини не буде.

7. Прощення.

Якщо ти сказала щось образливе і тобі правда шкода, ти не повинна боятися просити вибачення, думаючи, що він може не пробачити тебе. Якщо твої жалі щирі, особливо якщо це щось не сильно серйозне, ти не повинна боятися звертатися до нього.

8. Повага.

Якщо ти боїшся висловлювати свою думку і говорити йому, що ти заслуговуєш кращого ставлення та поваги від нього, значить він піддає тебе емоційному насильству А ти не повинна це терпіти!

9. Зусилля.

Якщо очевидно, що він приймає тебе як належне і ніколи нічого не робить для тебе, значить він егоїст. І якщо ти боїшся сказати йому це в обличчя, значить тобі пора піти.

Справжні чоловіки не шукають виправдань – вони докладають зусиль.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Кава з молоком