Правосуддя чи «кривосуддя» в Тернопільському міськрайонному суді Тернопільської області?

17.11.2020 10:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: TeNews

Таке цікавить матір-героїню із с. Плебанівка, що поблизу м. Теребовля Любов Солтис. Крім того, жінка є головою Міжнародного благодійного фонду «Чесна Україна», перебуває в ГО «Спілка бійців та волонтерів АТО Теребовлянщини «Сила України», за роки війни з москалями побувала багато разів з гуманітарною місією на самій передовій.

Ось вже більше двох років як матір п’ятьох дітей втратила одного сина на Теребовлянському ТОВ АП КОЛОС-2, де перед тим загинув іще один молодий чоловік. З того часу Любов Солтис добивається правди та хоче, щоб винуватці загибелі її сина понесли заслужену кару, адже смерті сталися на виробництві через нехтування керівництвом підприємства елементарних правил техніки безпеки праці на висоті.

Лише нещодавно, як повідомляє жінка, справа нарешті зрушилася з місця завдяки старанням  заступника головного прокурора Тернопільської області Олександра Божка, працівника цієї ж установи Ігоря Середзінського та нової слідчої головного управлінні Національної поліції в Тернопільській області Інни Вівчар. Проте матір просто обурила нещодавня нова ухвала Тернопільського міскрайонного суду про призначення нової експертизи(див. фото) в… «стару» інстанцію в Києві, а саме – науково-дослідний інститут судових експертиз, охорони праці та життєдіяльності(https://kndise.gov.ua/activity/expertise-view/c-aaa ), де справа просто пролежала під сукном ці два роки. Так «постарався» слідчий вказаного вище суду В. М. Братасюк, до того ж потерпілу сторону не повідомили про дані дії.

Враховуючи це все, мати у відео зверненні звернулась до головного судді Тернопільського міськрайонного суду - https://tem.te.court.gov.ua/sud1915/ , до Національного антикорупційного бюро - https://nabu.gov.ua/  , до Вищої ради правосуддя -  http://www.vru.gov.ua/mass_ , а також до адміністрації Президента України - https://www.president.gov.ua/administration/apu-info .

Детальніше із зверненням збідованої матері читач може ознайомитись, переглянувши відео нижче.

null
null
null
null
null

Віктор Аверкієв, фото та відео автора


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews