Голова ОДА зустрівся з кращими студентами вишів Тернополя

17.11.2020 20:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

Сьогодні, 17 листопада, відзначають Міжнародний день студента. З нагоди свята голова ОДА зустрівся кращими студентами вищих навчальних закладів Тернополя. Про це повідомляє Тернопільска обласна державна адміністрація

«У цьому залі зібралися одні з найкращих – Президентські стипендіати. Ви показуєте приклад вашим друзям, на вас рівняються. І я впевнений, що ви – майбутня еліта нації: науковці, викладачі, громадські активісти, спортсмени, митці, волонтери. А найголовніше - чесні та порядні люди. З вами майбутнє держави буде у гідних руках. Президентська стипендія – це досягнення, яке заслуговує похвали та визнання. А щоб її отримати, потрібно докласти чимало зусиль. Але нехай це не буде самоціллю для кожного з вас. Не зупиняйтеся на цьому етапі, вчіться, шукайте, здобувайте. Адже студентські роки – найкращі. Тому використовуйте кожен день з користю, - зазначив Володимир Труш. – Я бажаю кожному з вас досягти мети і стати справжнім професіоналом своєї справи, яких так не вистачає сьогодні. А ми ще не раз почуємо ваші імена».

Голова Тернопільської обласної держадміністрації вручив студентам подарунки та побажав реалізації усіх їхніх планів. Також Володимир Труш запропонував студентам пройти практику в Тернопільській обласній державній адміністрації студент та задуматися про державну службу. Адже саме молодь, студенти творять майбутнє нашої країни.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews