Віктора Шакирзяна підтримали «Батьківщина» та «Свобода»

18.11.2020 14:35   Опубліковано : Новини Рівненщини
Джерело: RvNews

17 листопада, відбулося засідання бюро Рівненської міської партійної організації ВО “Батьківщина”, під час якого було прийнято рішення підтримати кандидатуру Віктора Шакирзяна на посаду міського голови Рівного.

Представники партії ВО “Батьківщина” наголошують, що це рішення стало можливим завдяки відкритому діалогу між представниками обох політичних сил, спільному баченню пріоритетів розвитку міста кандидата на посаду міського голову та політичної партії “Батьківщина”.

“22 листопада вибори міського голови міста Рівне. Важливий день, який вимагає відповідального рішення. Рівному потрібен голова, який зможе об’єднати всіх; який матиме і нове, свіже бачення розвитку міста, і достатньо управлінського досвіду, аби забезпечити Рівному відповідний результат.

На нашу думку означеним критеріям відповідає Віктор Шакирзян.

Рух «Рівне Разом» в самій своїй назві несе ідею об’єднання громади міста. Сам Віктор Шакирзян заявляє позиції суголосні тим, з якими йшла «Батьківщина».

Передовсім це призначення головного архітектора м. Рівне, затвердження нового генерального плану і, на період до вирішення цих ключових питань, - введення мораторію на будь-які новобудови в центральній частині Рівного та його рекреаційних зонах.

Ці позиції нам не просто близькі, це те на чому стоїть «Батьківщина» і з чим ми йшли до виборця.

Віктор Шакирзян, як людина з вагомим керівним та управлінським досвідом, безперечно, здатен забезпечити виконання цих та інших важливих рішень. Це створить необхідні умови для динамічного розвитку міста Рівне на користь всіх його мешканців та цілої нашої громади.

Пропонуємо підтримати” - зазначили у офіційній заяві на Фейсбук сторінці Рівненської міської організації партії «ВО"Батьківщина"

Нагадуємо, що напередодні про свою підтримку лідера “Рівне Разом” Віктора Шакирзяна заявив лідер Рівненської ВО “Свобода”, народний депутат 7-го та 8-го скликань Олег Осуховський.


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews