Хто лідирує у боротьбі за посаду голови Рівного?

23.11.2020 10:14   Опубліковано : Новини Рівненщини
Джерело: RvNews

У Рівному, де 22 листопада відбулося повторне голосування за мера, за попередніми підрахунками лідирує кандидат від партії "Європейська Солідарність" Олександр Третяк.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив член Територіальної виборчої комісії Володимир Кудрін.

За його даними, розрив між Третяком та його суперником підприємцем Віктором Шакирзяном, який представляє "Рівне разом", складає 106 голосів. 

Третяк також лідирує за попереднім підрахунком, оприлюдненим членкинею "ЄС" Світланою Богатирчук-Кривко. Політкиня повідомила, що  її колега по партії отримав 50,18% голосів, тоді як його суперник - 47,76%.  Із перемогою у другому турі на виборах міського голови Третяка вже привітав очільник "ЄС" експрезидент Петро Порошенко.

Водночас за даними екзит-полу "Соціс" лідером голосування є підприємець Шакирзян із 50,94% голосів виборців, тоді як у Третяка - 46,03%. Соцопитування проводилося на виході з 30 виборчих дільниц по всій території міста. Опитали 1 914 виборців. Відмовились від інтерв’ю – 847. Сам Шакирзян на своїй сторінці у Facebook подякував виборцям, які його підтримали, зі словами: "Впевнено, разом із мешканцями Рівного та Квасилова беремо новий курс на розвиток міста".

Нагадаємо, 22 листопада під час другого туру місцевих виборів у Рівному поліцейські попередили підкуп виборців на користь одного із кандидатів. Як повідомлялося, 22 листопада другий тур місцевих виборів відбувся в 11 великих містах України -  Бердянську, Дніпрі, Дрогобичі, Львові, Миколаєві, Нікополі, Полтаві, Рівному, Слов'янську, Ужгороді, Черкасах.

Вже з'явилися перші екзит-поли результатів голосування за мерів, які можна переглянути за посиланням.

Джерело: https://tsn.ua


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews