Після тривалої хвороби: перестало битися серце священнослужителя з Тернопільщини

23.11.2020 16:55   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

Відійшов у вічність священник Тернопільсько-Зборівської архиєпархії УГКЦ о. Володимир Демчук. Серце отця зупинилося після тривалої хвороби.

«Сьогодні, о 18.00, у храмі св. Йосафата (масив «Дружба») владика Теодор Мартинюк очолить заупокійну Святу Літургію та священничий Похорон. Завтра, 24 листопада, об 11.30, заупокійне Богослужіння продовжить кир Василій Семенюк», - про це повідомляє прес-служба архиєпархії.

Зазначимо, що священнослужитель народився 25 грудня 1973 року в селі Нижчі Луб’янки, Збаразького району, Тернопільської області. Закінчив Тернопільську духовну семінарію імені Патріарха Йосифа Сліпого та католицький університет Айхштетт-Інгольстадт, де здобув ліцензіат богослов’я у галузі християнської соціальної етики.

Ієрейські свячення отримав 21 листопада 2004 року з рук владики Василія Семенюка, архиєпископа і митрополита Тернопільсько-Зборівського. За особливу ревність священничого служіння був нагороджений церковною нагородою – нагрудним золотим хрестом.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews