Правоохоронці Тернопільщини склали 32 адмінпротоколи за порушення карантину вихідного дня

23.11.2020 19:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

У суботу та неділю правоохоронці Тернопільщини перевірили роботу 1226 суб’єктів господарювання щодо дотримання вимог «карантину вихідного дня». За результатами рейдів складено 32 адмінпротоколи.

Як повідомляє поліція, основні зусилля були спрямовані на проведенні профілактичної та роз'яснювальної роботи щодо важливості виконання встановлених обмежень. До порушників, які нехтували карантинними правилами та ігнорували їх, складали адмінпротоколи. Зокрема зафіксували такі порушення: перебування осіб в громадському місці без документів, здійснення торгівлі без засобів індивідуального захисту та недотримання карантинних обмежень у магазинах.

Нагадаємо, що недотримання карантинних обмежень передбачає покарання – штраф на громадян від однієї до двох тисяч неоподатковуваних доходів громадян та на посадових осіб – від двох до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

 


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews