В одній зі шкіл Тернополя відремонтували харчоблок

23.11.2020 21:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

У Тернопільській школі № 8 провели капітальний ремонт харчоблоку та закупили нове обладнання. Такі роботи проведено ще в 11-ти закладах загальної середньої освіти. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Як зазначає мер міста Сергій Надал, обладнання для харчоблоків придбане на умовах співфінансування з Державним фондом регіонального розвитку, відповідно до якого 70% вартості проєкту фінансується за кошти освітньої субвенції, а 30% - з бюджету Тернопільської громади».

«Щороку ми намагаємося проводити капітальні ремонти у навчальних закладах міста та оновлювати їхню матеріально-технічну базу. У школі №8, зокрема, цього року проведено модернізацію обладнання харчоблоків і шкільної їдальні, встановлено нову потужну вентиляційну систему. Оновлено електрообладнання для харчоблоків також у тернопільських школах №№ 2, 5, 6, 8, 10, 18, 21 та ТПШ «Ерудит»», - каже міський голова.

Також цьогоріч в усіх 32-ох школах Тернополя встановлено бювети з питною водою, та проводяться роботи щодо оновлення шкільного меню.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews