Одіозний Петро Шеремета націлився на крісло голови Чортківської районної ради?

29.11.2020 22:13   Опубліковано : Антон Веселий
Джерело: TeNews

Новим головою Тернопільської обласної ради обрали «свободівця» Михайла Головка. Він був єдиним кандидатом на цю керівну посаду. Тепер головною інтригою залишається те, хто обійме посади голів рад у районах Тернопільщини.

Одним із кандидатів на очільника Чортківської районної ради вважають представника «Радикальної Партії Олега Ляшка» Петра Шеремету. Зокрема торік він прославився погрозами громадській активістці Світлані Безділь через те, що вона висловлювала особисту думку щодо одного з кандидатів, який балотувався у народні депутати.

Подейкують, колишній міліціонер і одіозний політик Шеремета дуже хоче очолити Чортківську районну раду, тому вже досягнув домовленості щодо майбутнього голосування з 25 народними обранцями.

Він також активно проводить зустрічі з депутатами, яких намагається схилити на свою сторону всіма можливими способами, закликає до таємного голосування обранців з інших фракцій. Не гребує екс-правоохоронець і вже знайомими йому протизаконними методами — залякуванням й шантажем. Чи досягне Шеремета бажаного, стане відомо вже невдовзі.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews