Менеджерка телеканалу вимагала хабарі у підлеглих

Тривають невідкладні слідчі дії.

01.12.2020 18:42   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Бріз

Служба безпеки України викрила на систематичному вимаганні хабарів у підлеглих менеджера Івано-Франківської регіональної філії телеканалу, що має частку державної власності, - повідомили у пресслужбі Управління СБУ в Івано-Франківській області, пише - Бріз.

Читайте також

У Франківську водій з 2,69 проміле алкоголю запропонував патрульним 200 грн хабаря
Правоохоронці спіймали франківця, який пропонував воєнкому 800 євро хабара
У Коломиї водій, якого затримали за п’яну їзду, намагався дати хабаря поліцейському
За оперативними даними, менеджерка регіональної філії систематично вимагала від підлеглих працівників хабарі за призначення щомісячних премій та надбавок до заробітної плати. У ході досудового розслідування співробітники спецслужби задокументували восени поточного року факт отримання від підлеглих неправомірної вигоди.
 
Для припинення протиправної діяльності, менеджера затримано «на гарячому» після отримання чергового хабара у службовому кабінеті.
 
У межах кримінального провадження, відкритого за ознаками прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою, готується оголошення їй підозри у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України. 
 

Читайте більше на IfNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Бріз