Медзаклади Тернопільщини інспектуватиме мобільна бригада

01.12.2020 19:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

На Тернопільщині створили мобільну бригаду, яка повинна відвідати кожен медзаклад області та оглянуть його технічне забезпечення. До складу такої групи увійшли представники сфери охорони здоров’я та управління капітального будівництва. Про це повідомляє Тернопільська обласна державна адміністрація.

«У нас головні лікарі сьогодні виконують функції будівельників, економістів, інженерів. Вони забезпечують лікувальний процес, відповідають за обладнання лікарень. Це велике навантаження. Щоб їм допомогти, ми направлятимемо у заклади мобільні групи, які зможуть проконсультувати, порадити і одразу на місці допомогти. Мені важливо знати реальну картину у кожному закладі. Намагаюся побувати в них особисто, бо простіше попередити проблему, ніж долати її наслідки», - каже Володимир Труш.

Нагадаємо, що вчора чотири райони області залишилися без світла, зокрема Збаразький, Лановецький, Кременецький та Шумський. Проте під час знеструмлення лікувальні заклади працювали безперебійно.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews