Жіночі запахи, які найбільше заводять чоловіків

02.12.2020 00:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Кава з молоком

Насправді чоловіки більш чутлива натура, ніж це прийнято вважати. І аромат жінки здатний їх в буквальному сенсі слова звести з розуму. Причому це може бути не тільки який-небудь парфум. Йдеться про природні запахи. Особливо привабливі для чоловіків чотири з них:

1. Запах, який залишається відразу після душу

Після того як жінка прийняла душ, від неї виходить запах деякої легкості, чистоти і свіжості. Вологе волосся сильно нагадує чоловікам аромат свіжоскошеної трави і польових квітів. У представників сильної статі виникають досить теплі і приємні думки, асоціації. Так як ніякого стороннього запаху немає, до такої жінки чоловікові так і хочеться доторкнутися, приголубити, обійняти, відчуваючи свіжий аромат її тіла.

На підсвідомому рівні представників сильної статі тягне чистота. З цієї простої причини улюблена жінка, яка щойно вийшла з душу, здається їм неймовірно привабливою і спокусливою. І ніякої парфум не в силах змагатися з її ароматом. Так що відразу після душу рекомендується просто прилягти поруч зі своїм чоловіком. Він точно не залишиться байдужим.

2. Аромат домашньої випічки

У той час, коли кохана жінка чаклує на кухні, готує смачний десерт, місить тісто і ріже ароматні фрукти, чоловікові вона здається неймовірно привабливою і спокусливою. Адже під час готування представниці прекрасної статі вбирають в себе такі запахи, як кориця, ваніль, солодощі. І все це асоціюється з домашнім затишком і комфортом. І жоден чоловік не здатний встояти і залишитися байдужим до подібного аромату тіла своєї жінки. Адже цей запах забирає його в дитинство і приємні спогади.

3. Природний запах жінки

У кожної представниці прекрасної статі є свій природний запах тіла. Не дарма говорять про те, що любов – це деяка хімія. Найчастіше буває так, що людина не володіє гарною зовнішністю, але при цьому має безліч шанувальників і шанувальниць. У той же час справжні красуні і красені залишаються без уваги взагалі. А все це через природній запах тіла, який діє на підсвідомому рівні.

Коли чоловік вловлює аромат своєї жінки, він втрачає голову і закохується. Природний запах як би провокує хімічну реакцію, тим самим пробуджуючи пристрасть, закоханість, бажання. Саме запах є виною того, що всі думки чоловіка займає жінка. Свою другу половинку він дізнається з тисячі завдяки йому. А знайомі рідні нотки аромату негайно ж сприяють виробленню ендорфінів, щастя і радості.

4. Тонкий запах парфумів

У кожної представниці прекрасної статі є улюблені парфуми, які вона часто використовує. Коли чоловік відчуває до неї симпатію, то запах її улюблених парфумів у нього буде асоціюватися саме з дорогою серцю жінкою. Ймовірно, з цієї причини багато чоловіків люблять дарувати своїм другим половинкам різні парфуми. Причому аромат парфумів на різних людях розкривається по-різному, змішуючись з природним запахом тіла. Причому духи можуть бути навіть не дорогими, але при цьому правильно дозованими і приємними.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Кава з молоком