Ректор ТНПУ отримав звання «Заслужений працівник освіти України»

02.12.2020 17:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

Президент України відзначення державними нагородами найкращих педагогів Тернопільщини. Сьогодні відзнаки вручив голова облдержадміністрації Володимир Труш

Відтак, згідно з указом Президента, за значний особистий внесок у розвиток національної освіти, підготовку кваліфікованих фахівців, багаторічну плідну педагогічну діяльність та високий професіоналізм присвоєно почесні звання:

«Заслужений працівник освіти України» ректорові Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка – Буяку Богдану Богдановичу.

«Заслужений працівник фізичної культури і спорту України» деканові факультету Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка – Омельяненку Володимиру Григоровичу.

«Заслужений працівник освіти» майстрові виробничого навчання Тернопільського вищого професійного училища №4 імені Михайла Паращука – Герші Володимиру Івановичу.

Також п’ятьом жителям краю оголошено подяки Прем'єр-міністра України за вагомий особистий внесок у забезпечення розвитку освіти і науки, багаторічну сумлінну працю та високий професіоналізм.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews