У під’їзді одного з будинків у Львові виявили тіло жінки з ознаками насильницької смерті

Досудове розслідування триває.

03.12.2020 15:14   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: ПРОЗАХІД

До поліції надійшло повідомлення від лікарів швидкої медичної допомоги про те, що в одному з під’їздів по вулиці Дністерській у Львові виявлено тіло жінки з ознаками насильницької смерті.

Читайте також

У Львові на парковці знайшли машину з трупом
Труп у таксі: тіло чоловіка знайшли в автомобілі
У зачиненій квартирі, де кілька тижнів пролежала померла, горіли дві конфорки

На місці події працювали слідчо-оперативна група та співробітники інших служб Сихівського відділу поліції. Правоохоронці встановили особу загиблої – 47-річної місцевої мешканки.

Тіло було скеровано на експертизу, яка встановила, що смерть настала внаслідок отриманих тілесних ушкоджень, пише - ПРОЗАХІД.

Проведеними заходами оперативники сектору кримінальної поліції спільно зі слідчими територіального підрозділу поліції встановили особу зловмисника, причетного до нанесення тяжких тілесних ушкоджень потерпілій – раніше судимого 35-річного львів’янина.
Як встановили правоохоронці, під час спільного розпивання спиртних напоїв між зловмисником та потерпілою виник конфлікт. Чоловік побив жінку – від отриманих тілесних ушкоджень вона померла у під’їзді свого будинку. коли поверталася додому.

Слідчі Сихівського відділу поліції за процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури № 1 повідомили зловмиснику про підозру в скоєнні кримінального провадження за ч.2 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Підозрюваному загрожує покарання – позбавлення волі на строк від семи до десяти років.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ПРОЗАХІД