Перестало битися серце відомого ветеринара з Тернополя

03.12.2020 21:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

Відійшов у вічність Заслужений працівник ветеринарної медицини України, директор клініки дрібних тварин Богдан Олійник. Серце чоловіка перестало битися на 68-році життя. 

«Важко знайти такі слова, які б змогли зменшити душевний біль, від втрати рідної людини. Поділяємо Ваше горе, сумуємо разом з Вами, підтримуємо Вас у годину скорботи. Нехай милосердний Господь упокоїть його душу у Своїх Небесних Оселях, там, де спочивають праведні. Вічна пам'ять!» - йдеться у повідомленні Держпродспоживслужби. 

Більшу частину свого життя чоловік присвятив ветеринарній справі. З 1978 року чоловік розпочав працювати у Тернопільській обласній ветеринарній лабораторії лікарем у патолого-морфологічному відділі, а у 1991 році очолив патолого-морфологічного відділ Тернопільської обласної ветеринарної лабораторії. З 2012 року і до сьогодні очолював Клініко-діагностичний кабінет хвороб дрібних домашніх тварин, який усі тернополяни знають як «Ветклініка». 

 

 


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews