У Львові жінка, яку побив її знайомий, померла по дорозі додому

03.12.2020 22:19   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Дивись.info

У Львові слідчі повідомили про підозру зловмиснику, який наніс знайомій тілесні ушкодження, що спричинили її смерть. Як встановили співробітники Сихівського відділу поліції, раніше судимий 35-річний львів’янин побив потерпілу під час спільного розпивання спиртних напоїв, пише - Дивись.info.

Читайте також

Поліція встановлює причини масової бійки зі стріляниною у Львові
Уночі у Львові сталася масова бійка зі стріляниною (Відео)
Жителя Волинської області засудили у Львові за побиття до смерті

Від отриманих травм жінка померла повертаючись додому. За скоєне підозрюваному загрожує до десяти років позбавлення волі.

«29 листопада близько 14.00 до поліції надійшло повідомлення від лікарів швидкої медичної допомоги про те, що в одному з під’їздів по вулиці Дністерській у Львові виявлено тіло жінки з ознаками насильницької смерті», – йдеться в повідомленні.

Загибла — 47-річна місцева мешканка: смерть настала внаслідок отриманих тілесних ушкоджень. Проведеними заходами оперативники сектору кримінальної поліції спільно зі слідчими територіального підрозділу поліції встановили особу зловмисника, причетного до нанесення тяжких тілесних ушкоджень потерпілій – раніше судимого 35-річного львів’янина.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Дивись.info