«За службу Україні»: у Тернополі нагородили військовослужбовців

04.12.2020 16:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

Напередодні Дня Збройних Сил України військовослужбовців Тернопільщини нагородили грамотами та медалями «За службу Україні». Відзнаки вручив голова ОДА Володимир Труш.

«Сьогодні я щиро вітаю усіх, хто захищає нашу країну - на суші, у воді та повітрі.  Усіх, хто пішов на передову, і тих, хто прикриває тил. Ви - гарантія нашої безпеки. Рівень довіри громадян до Української Армії й надалі залишається найвищим. Навіть без соціологічних досліджень ми бачимо, з якою повагою і турботою українці ставляться до своїх захисників. Впевнений, наша перемога близько. І це буде, в першу чергу, вашою заслугою, здобутою вашою щоденною роботою. Ми підтримуватимемо наших захисників і завжди пам’ятатимемо тих, хто віддав життя у цій боротьбі», - зазначив голова обласної державної адміністрації.

Нагадаємо, щорічно День збройних сил України відзначають 6 грудня. Символічно дата збігається з початком Першого Зимового Походу армії УНР.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews