Після 23 днів боротьби: політик з Тернополя подолав COVID-19

04.12.2020 21:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

Перший заступник голови Верховної Ради Руслан Стефанчук подолав COVID-19. Про свій негативний тест на коронавірус він повідомив у соціальній мережі «Фейсбук».

«Нарешті негативний тест приніс позитивний настрій! 23 дні боротьби з хворобою дали свій результат», - йдеться у дописі.

Як додав Руслан Стефанчук, зараз він бореться із наслідками коронавірусу. Однак найближчим часом він надіється приступити до виконання своїх обов'язків.

Нагадаємо, що Руслан Стефанчук народився у Тернополі у сім'ї студентів-медиків. У 2011—2013 завідував відділом проблем розвитку національного законодавства в Інституті законодавства Верховної Ради України. До 2019 року займався виключно науковою діяльністю, працював у Хмельницькому університеті управління та права і в Національній академії прокуратури України. З 2019 року став радником Президента України, представником президента у Верховній Раді й головним ідеологом партії «Слуга народу», першим заступником голови Верховної Ради України.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews