Військовослужбовців Тернопільщини привітали напередодні свята

05.12.2020 15:44   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

Напередодні Дня Збройних сил України військовослужбовців частини А 1461 нагородили медалями «За службу Україні» та цінними подарунками. Вручив нагороди заступник голови облради Віктор Устенко. Про це повідомляє Тернопільська обласна державна адміністрація. 

Як зазначив віктор Устенко, за останні роки уркаїнська армія справді стала народною. До її розбудови долучився кожен українець. 

«Кожен з нас відчуває гордість за наших військових, за нашу армію. З історії ми знаємо, що українцям часто доводилося відстоювати незалежність зі зброєю в руках. І сьогодні наші захисники продовжують бойову славу козаків, воїнів УПА. Хочу подякувати всім, хто долучився до боротьби за цілісність та незалежність нашої країни. Бажаю міцного здоров`я, мирного неба. Нехай ця війна закінчиться перемогою!», - каже заступник голови обласної державної адміністрації Віктор Устенко.

Нагадаємо, щорічно в Україні 6 грудня відзначають День Збройних сил України. Також в цей день ухвалено у 1991 році Закон України «Про Збройні сили України». Символічно дата збігається з початком Першого Зимового Походу армії УНР.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews