На Тернопільщині є 65 вакансій на військовій службі за контрактом

06.12.2020 10:44   Опубліковано : Катерина Богуславська
Джерело: TeNews

На Тернопільщині є 65 пропозицій військової служби за контрактом. Такі вакансії пропонує військова частина А3215, що у Тернополі. Зокрема, наявні 64 вакансії за професіями: радіотелефоніст, гранатометник, навідник, командир відділення, командир взводу, стрілець, старшина, технік, начальник майстерні, водій автотранспортних засобів, оператор, кухар. Окрім того, іміджево-видавничий центр Національної Гвардії України потребує у Тернополі водія автотранспортних засобів. 

Військовим пропонують заробітну плату від 10 до 13 тисяч гривень на місяць, безкоштовне харчування в обід або триразове - в добовому наряді, санаторно-курортне лікування, безкоштовний проїзд усіма видами громадського транспорту для учасників бойових дій, безкоштовні ліки та лікарські засоби, 75% знижки на оплату за користування комунальними послугами для учасників бойових дій. Про це повідомляють у Тернопільському обласному центрі зайнятості.

Катерина Богуславська


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews