Про армрестлера з Тернопільщини Андрія Пушкаря, який загинув у ДТП, – знімуть фільм

08.12.2020 00:43   Опубліковано : Катерина Богуславська
Джерело: TeNews

Про відомого армрестлера з Тернопільщини - чемпіона світу та Європи Андрія Пушкаря, який загинув у ДТП, – знімуть фільм. Про це розповів автор сценарію та режисер Діма Косигін на своїй сторінці у соцмережі. Роль спортсмена зіграє актор Київського Національного академічного театру оперети Євген Пруднік. Вироблятиме  фільм Одеська кіностудія.

«Андрій Пушкар, найтитулованіший рукоборець світу всіх часів, українець, чемпіон, чоловік, батько, герой… і останній день його короткого життя. Саме про це я хочу поговорити з вами в моєму новому художньому фільмі, який буде створено цієї зими. Як воно станеться –побачимо, а зараз я сумую», – пише Діма Косигін.

Нагадаємо, Дмитро Косигін як режисер уже працював над фільмом  «Полум’яна ріка» виробництва Одеської кіностудії, який здобув нагороди у номінаціях «Кращий фільм» у Tagore International Film Festival (Індія) та фестивалі Košice International Monthly Film Festival (Словаччина). Кінострічка посіла другу сходинку на міжнародному фестивалі Prague International Monthly Film Festival (Чехія). Зараз режисер перебуває на Тернопільщині, він зустрічається з друзями та близькими Андрія Пушкаря, щоб зібрати максимально багато потрібної інформації про життя спортсмена.

Катерина Богуславська


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews