На Рівненщині все частіше торгують автівками з фальшивими номерами

08.12.2020 16:12   Автор : Вікторія Синиця
Джерело: ITV MEDIA GROUP

Від початку 2020 року у сервісних центрах МВС Рівненщини виявлено понад 20 автомобілів, у яких були виявлені ознаки підробки номерів кузовів і ще один - з ознаками підробки двигуна.

У сервісних центрах МВС під час надання адміністративних послуг трапляються випадки, коли працівники  виявляють транспортні засоби, номери агрегатів яких змінені або підроблені.

Про це повідомляє РСЦ ГСЦ МВС в Рівненській області.

«Найчастіше у сервісних центрах МВС Рівненщини спеціалісти експертної служби МВС виявляли автомобілі, маркувальні позначення номерів кузовів яких були механічно знищені, з подальшим нанесенням  в кустарних умовах  інших маркувань. Зауважимо, що з початку року  у сервісних центрах МВС Рівненщини виявлено  24 транспортних засобів, які містили ознаки підробки номерів кузовів і лише 1 автівка з ознаками підробки двигуна», – йдеться у повідомленні.

Аби вберегти себе від придбання транспортного засобу із перебитими номерами кузова чи двигуна, варто звернутись до сервісного центру МВС для оформлення договору купівлі-продажу та перереєстрації авто в присутності продавця і покупця. Договір купівлі-продажу укладається безкоштовно при перереєстрації транспортного засобу та заповнюється адміністратором в електронній формі.

Варто зазначити, що огляд транспортного засобу безкоштовний та є обов’язковим. А експертне дослідження – платна послуга. Його проводять на розсуд власника авто, якщо виникли сумніви щодо достовірності певних даних.

За матеріалами https://itvmg.com


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ITV MEDIA GROUP