На Тернопільщині активно розвивається аграрний бізнес

12.12.2020 15:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

На Тернопільщині діє успішне підприємство «Агропродсервіс». Компанія розвивається і є аграрним лідером не лише в області, а й в Україні. Про це повідомляє Тернопільська обласна державна адміністрація.

Як зазначає генеральний директор компанії «Агропродсервіс» Андрій Баран, агропідприємство розпочинало свою діяльність з 2500 га. Зараз же компанія обробляє понад 40 тисяч гектарів землі.

«Сьогодні компанія «Агропродсервіс» дає роботу більше двом тисячам працівникам. Середня заробітна плата — близько 15 тисяч гривень. Наша компанія постійно розвивається. Так, у серпні цього року ми запустили в роботу другу чергу елеваторного комплексу в селі Яструбове Козівському районі. Після вдосконалення виробничого процесу ми можемо працювати цілодобово та забезпечити переробку понад 100 000 тонн зерна в рік. А за 2020 рік компанія сплатила 240 млн гривень податків до бюджетів всіх рівнів», - розповів генеральний директор компанії «Агропродсервіс» Андрій Баран

Наразі компанія «Агропродсервіс» об'єднує більш як 20 господарств у Тернопільській, Івано-Франківській, Львівській та Херсонській областях, які займаються рослинництвом, тваринництвом, птахівництвом, насінництвом, працюють у сфері послуг (збір та сушіння зерна). Також «Агропродсервіс» активно долучився до боротьби з COVID-19 і спрямував 3 млн грн у фонди медичних закладів районних лікарень Тернопільської та інших областей, де компанія обробляє землю.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews