Шахраї під приводом лікарів-кардіологів обікрали прикарпатця

12.12.2020 22:37   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: ПРОЗАХІД

Оперативники управління карного розшуку спільно з працівниками Коломийського відділу поліції та за співпраці з колегами Чернівецької та Хмельницької областей затримали групу зловмисників, які вчинили крадіжку грошей з помешкання прикарпатця, пише - ПРОЗАХІД.

Читайте також

Інтернет-шахраї виманили від прикарпатця 14 тисяч гривень
Прикарпатці віддали шахраям більше 100 тисяч гривень

Напередодні до Коломийського відділу поліції звернувся 80-річний місцевий мешканець, який повідомив про викрадення коштів з його помешкання у сумі 12 тисяч гривень та 14 тисяч доларів США.

Потерпілий пояснив, що напередодні до його домоволодіння прийшли двоє невідомих чоловіків, які представилися лікарями-кардіологами з Німеччини. Поки один чоловік спілкувалася з потерпілим, інший непомітно викрав кошти з квартири.

Поліцейські одразу розпочали пошуки зловмисників, встановили транспортний засіб, на якому пересувалися крадії. У ході проведення першочергових слідчо-оперативних заходів, підозрюваних затримали у Хмельницькій області.

Затриманими виявились 28-річний та 36-річний громадяни Румунії.

Наразі правоохоронці перевіряють причетність зловмисників до вчинення аналогічних злочинів на Івано-Франківщині та сусідніх областях.

Підозрюваних поліцейські затримали у порядку ст.208 КПК України.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст.185 (Крадіжка, вчинена у великих розмірах) Кримінального кодексу України. Проводиться слідство.

Вирішується питання про повідомлення підозри останнім та обрання судом запобіжного заходу.


Читайте більше на IfNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ПРОЗАХІД