У Івано-Франківську з'явиться готель для чотирилапих

Незвичний готель.

14.12.2020 00:18   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Бліц-Інфо

В Івано-Франківську облаштовують приміщення, де можна залишити на деякий час свого улюбленця.

Поїхати на відпочинок, не залишаючи домашнього улюбленця на одинці тепер не проблема. В Івано-Франківську зовсім скоро з’явиться готель для собак і котів, повідомляє. Тут є шість кімнат з усіма вигодами, пише - Бліц-Інфо з посиланням на ОТБ «Галичина».

В кожному номері є полички на яких власники домашніх тварин зможуть залишати своїм улюбленцям харчі та іграшки. також лежанки, ігрові зони та віконця. Все для того, щоб собаки та коти почували себе комфортно.

"З тваринами будемо проводити більше часу. В нас є невеличка територія для вигулу. Тваринок будемо вигулювати і гратися з ними. Для господарів буде відеозвіт. Вони зможуть подзвонити до нас на вайбер і ми покажемо, як живе тваринка" - говорить волонтерка Людмила Голобіна.

Доба перебування домашнього улюбленця в готелі коштуватиме 250 гривень.

Зароблені гроші витрачатимуть на тих тварин, які потребують лікування. Обов’язковою умовою для здачі тварини в готелі є вакцинація та паспорт.


Читайте більше на IfNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Бліц-Інфо