Тернопільщина: завтра почнуть діяти нові карантинні обмеження

18.12.2020 15:58   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

Із завтрашнього дня, 19 грудня, на всій території України почнуть діятимуть нові карантинні обмеження. Правоохоронці ретельно стежитимуть за дотриманням нових карантинних обмежень.

Відтак, під забороною буде: проведення в закладах освіти масових заходів (вистав, свят, концертів) за участі дітей з більш ніж однієї групи/класу та за присутності відвідувачів; проведення в розважальних закладах та закладах громадського харчування святкових заходів, бенкетів, майстер-класів, публічних подій; приймання відвідувачів у музеях, на виставках, в галереях тощо, якщо в залах присутні більше однієї особи на 10 кв. метрів; робота закладів громадського харчування з 23:00 до 7:00 (крім доставки та замовлень на винос). Проведення розрахункових операцій припиняється після 22:00. У ніч з 31.12 на 01.01 робота ресторанів та кафе буде дозволена до 01:00; релігійні заходи: в приміщенні за умови присутності більше однієї особи на 5 кв. метрів, на відкритому повітрі за умови недотримання дистанції 1,5 метра між присутніми. Без змін залишаються обмеження, які діяли досі.

Правоохоронці закликають людей не ігнорувати новоприйняті обмеження.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews