Збірна України з футболу зіграє з Фінляндією і Казахстаном у Львові

18.12.2020 18:34   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Укрінформ
Домашні матчі збірної України з футболу проти Фінляндії та Казахстану у відборі на чемпіонат світу-2022 пройдуть у Львові.

Як повідомляє пресслужба Української асоціації футболу (УАФ), Виконком організації визначив «Арену Львів» в якості домашнього стадіону національної команди в стартових матчах кваліфікації на мундіаль, передає Укрінформ, пише - Укрінформ.

З Фінляндією і Казахстаном Україна зустрінеться 28 і 31 березня відповідно. Почне відбір команда Андрія Шевченка виїзним матчем проти Франції 24 березня.

Також в групі D з «синьо-жовтими» зіграє Боснія і Герцеговина, домашній матч з якою підопічні Шевченка проведуть 12 жовтня. Завершить відбір Україна виїзною грою з тими ж боснійцями 16 листопада.

Напряму на чемпіонат світу вийдуть переможці відбіркових груп. Збірні, які посядуть другі місця, виборюватимуть поїздку в Катар в стикових матчах плей-офф.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Укрінформ