Напередодні Дня Святого Миколая: у Тернополі засвітили святкові вогні головної ялинки

19.12.2020 14:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

У Тернополі, напередодні Дня святого Миколая, урочисто засвітили  головну  ялинку міста та  освятили шопку. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

«Традиційно щороку у переддень Святого Миколая Чудотворця ми запалюємо вогні нашої головної красуні міста, яка немовби сповіщає нас, що незабаром розпочнеться період Новорічно-Різдвяних свят, сповнений добром, теплом і радістю. Цей рік був особливим і складним, і, на жаль, такими будуть і новорічні святкування. Через епідемію коронавірусу ми не зможемо робити гучні масові гуляння, які зазвичай проходять у цей час. Проте жоден вірус і жодна епідемія не здолає у нас дух українського Різдва», - зауважив Сергій Надал.

Додамо, що уже декілька років поспіль новорічна ялинка у місті - штучна висотою 18,5 м. Прикрашена святкова красуня 3D-ілюмінацією з різноманітними світловими функціями та новорічними іграшками.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews