Активістка Надія Копина вимагає пояснити, чому на утримання штату Бережанської міської ради громада виділить космічну суму (Фото)

22.12.2020 11:13   Опубліковано : Галина Кіт
Джерело: TeNews

Мешканка Бережан Надія Копина публічно звернулася до представників Бережанської міської ради та попросила опублікувати інформацію про її штат (МТОГ) з юридично-економічним описом доцільності кількісного складу працівників адміністрації Бережанської міської ради.

Адже на утримання штату МТОГ закладено у бюджет космічну суму — 17 812 .000 млн. грн.

null

На її думку, громада має знати, чи вигідно утримувати стільки працівників за кошти платників податків. Надія Копина закликає особисто прокоментувати ситуацію людей, які закликали населення підтримати на виборах молоду команду, зокрема агітували за кандидата на голову ОТГ Ростислава Бортника.

Утім після 25 жовтня, на думку жінки, новообрані депутати та керівник громади не взялися перетворювати життя бережанців на краще.

«Обіцяли, що будуть робити реальні зміни, рекламували себе. А прийшовши до влади, зробили перестановку і тупо сіли на кошти платників податків, склали бюджет проїдання. Створили своїй команді умови «там де добре», тобто на робочих місцях в Бережанській міській раді. А інтереси громади знову за бортом, вся інфраструктура в критичному стані, в державі Україні іде війна. Українські воїни мають надію, що в тилу будуть зміни, якими навіть не пахне… Що далі?», — обурилася Надія Копина.

Активістка з Бережан прагне, аби громада дізналася, чи  доцільно утримувати стільки працівників, бо деякі з яких, за її твердженням, мають практику щодо відкатів, хабарів. Частина з них, за словами жінки, просто насиджують собі трудовий стаж та живуть за рахунок Бережанської ОТГ. Проте саме громада  прийняла їх на роботу тимчасово через вибори.

null


 


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews