Рятувальникам Тернопільщини передали нові машини

24.12.2020 19:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

Бійцям ДСНС Тернопільщини передали 4 спеціально-рятувальних машин. На їхнє придбання витратили близько 10 мільйонів гривень.

Відтак рятувальники отримали: 2 пожежні автоцистерни, що мають здатність вивозити до місця призначення по 8 тонн води, спеціальна аварійно-рятувальна машина середнього типу на базі шасі MAN. Також передали унікальний автомобіль, який поки що є лише у Чернівецькій, і відтепер у нашій області - пожежна насосно-рукавна станція на базі авто МАЗ. Така машина здатна перекачувати 220 літрів води за секунду.

«Щиро бажаю колегам використовувати цю техніку здебільшого для навчальних цілей, проте при необхідності, вміло її застосовувати при ліквідації надзвичайних ситуацій та подій», - начальник Управління ДСНС України у Тернопільській області полковник служби цивільного захисту Віктор Маслей.

Нові машини були куплені в рамках програми «Проведення невідкладних заходів з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, яка виникла у червні 2020 року на території західних областей України». Загалом Державна служба з надзвичайних ситуацій закупила та надала Тернопільській області 33 спеціальні автомобілі різного призначення та масштабу


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews