Жахливе вбивство у Тернополі: онук вбив бабусю, а тіло зачинив у квартирі

25.12.2020 20:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Номер один

В одній із тернопільських багатоповерхівок на вулиці Чалдаєва сталася трагедія. Без ознак життя правоохоронці виявили мертвою 87-річну жінку. Але померла вона, як виявилось, не природною смертю.

До поліції зателефонувала сусідка, яка хвилювалася за стареньку, адже та не відповідала на телефонні дзвінки та не відчиняла дверей. Прибувши на місце події, поліцейські увійшли до помешкання 87-річної пенсіонерки і знайшли її мертвою.

Як згодом з’ясувалося, хтось допоміг старенькій попрощатися з життям, адже у лікарському висновку причиною смерті була вказана механічна асфіксія. З’ясовуючи обставини та події, що передували смерті пенсіонерки, поліцейські встановили, що у квартирі загиблої часто бував її 40-річний онук, котрий начебто опікувався старенькою. Чоловік зловживає алкоголем, раніше притягувався до кримінальної відповідальності за хуліганство. Зі слів сусідів, вони неодноразово чули, як онук конфліктував з бабусею.

Зловмисник не визнає своєї провини, проте зібрані правоохоронцями докази вказують на його причетність. За версією слідства, у ніч з 17-го на 18 грудня горе-онук востаннє був у помешканні бабусі, тоді під час конфлікту і задушив стареньку. Зачинивши на замок двері, зловмисник пішов геть.

40-річному тернополянину вже оголошено підозру у вчиненні важкого злочину, і на вирок суду він чекатиме під вартою.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Номер один