5 перевірених способів, які допоможуть керувати чоловіками

26.12.2020 00:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Кава з молоком

Далеко не завжди можна домогтися від чоловіка чого хочеться, діючи безпосередньо. Приховані методи дають набагато більше ефекту. Ці 5 способів можна використовувати сміливо!

1. Прохання про допомогу

Неймовірно простий, але дуже ефективний метод – попросити про допомогу, багато про нього чомусь забувають. “У мене без тебе не виходить”, “я не справляюся без тебе” – і так далі. Це буквально магічні фрази, які спонукають чоловіка до дії. Представники сильної статі відчувають себе набагато сильнішим, відповідальним.

2. Чесний обмін

Постійні прохання без відповіді через якийсь час викликають бажання чинити опір. На підсвідомому рівні добрі справи чекають винагороди. Набагато більше можна домогтися від чоловіка, якщо вкластися в нього. Задоволений чоловік в результаті зробить набагато більше незадоволеного. Навіть проста похвала працює бездоганно.

3. Ласка

Погодитися, захистити, встати на його сторону – все це працює саме як ласка. Дуже добре працюють спільні хобі, якщо ви вболіваєте за одну команду, завдяки цьому ви на підсвідомому рівні будете ближчими.

4. Самолюбство

Не варто так сильно відстоювати своє самолюбство там, де це не принципово. Якщо ви погано танцюєте, не змушуйте чоловіка запевняти в зворотному. А ось підігріти чоловіче самолюбство – правильне рішення. Головне, пам’ятати про почуття міри і не переборщити.

5. Насолода

Психологи рідко дають такі поради, але ж фізична близькість – найкоротший шлях до мети. Чоловік, який тільки що отримав насолоду, набагато простіше підпорядковується. Звісно, мова не йде про “зроби мені ось це і тоді я з тобою пересплю”, або “ти мене не послухав, будеш без сеkсу”. Ми говоримо про те, що чоловік стає набагато м’якішим після близькості. Саме у цей момент, ви можете легенько попросити у нього про послугу чи допомогу. Але не варто користуватися цим постійно, по дрібницях, інакше ефект швидко нівелюється.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Кава з молоком