Одинокі жителі Тернопільської громади отримали продуктові набори

29.12.2020 22:55   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

Напередодні Нового року та Різдва похилі мешканці Тернопільської громади отримали продуктові набори до святкового столу. Допомогу одиноким людям похилого віку передали працівники Тернопільського міського територіального центру соціального обслуговування. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Усіх небайдужих тернополян також закликають долучитися до допомоги одиноким літнім людям, малозабезпеченим, багатодітним сім’ям та людям з інвалідністю. Також, як зазначають в Тернопільській міській раді, продовжується реалізовуватися благодійний проєкт «Місто турботи», в рамках здійснюють адресну доставку продуктових наборів для потребуючих.

До слова, долучитися до допомоги можна звернувшись до Тернопільського міського територіального центру соціального обслуговування населення, який знаходиться за адресою: вул. Лисенка, 8. Контактні телефони: (0352)23 53 68 або 067 4611075.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews