На Прикарпатті поліцейські розшукали безвісти зниклого пенсіонера

30.12.2020 15:48   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: IfNews

Правоохоронці не припиняли пошуки зниклого 83-річного мешканця Дніпропетровської області ні на мить. Через 11 годин поліцейським таки вдалося розшукати чоловіка в лісовому масиві поблизу смт. Ворохта. Виснаженого пенсіонера госпіталізували до лікувального закладу.

Читайте також

Прикарпатка, яку цілу ніч розшукували рятувальники, сама вийшла з лісу
Прикарпатські поліцейські знайшли дівчинку, яка зникла вчора ввечері

Про це повідомляє Пресслужба прокуратури Львівської області.

29 грудня близько 23:30 години до поліції Яремчанщини надійшло повідомлення від фельдшера одного із санаторіїв, що в смт. Ворохта один із відпочиваючих покинув територію закладу.

До пошуків одразу ж задіяли особовий склад Яремчанського відділення поліції, працівників кінологічної служби зі службовою собакою. Правоохоронці обстежили берег місцевої річки, присадибні ділянки, поля, лісові масиви, нежилі приміщення та закинуті господарства.

Сьогодні, 30 грудня, близько 11 години поліцейські розшукали чоловіка в лісі поблизу смт. Ворохта. З ним все гаразд, наразі він не зміг пояснити, що з ним трапилося.

Каретою швидкої допомоги чоловіка доправили до Ворохтянської міської лікарні. Наразі його станом здоров’я будуть опікуватися медики.

Поліція Івано-Франківської області


Читайте більше на IfNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IfNews