Новини Рівненщини

Новини Рівненщини

Блогер, журналіст, RvNews

На Рівненщині у Шпанові триває тиск на підприємство (ФОТО, ВІДЕО)

30.12.2020 21:32   Автор : Новини Рівненщини
Джерело: RvNews

На Рівненщині у Шпанові триває тиск на підприємство «Рівне Етил», не зважаючи на доведену неправомірність дій перевіряючих органів. 

Зокрема, такі перевірки незаконними визнали двічі у суді. Та і це не зупиняє Департамент контролю за виробництвом та обігом спирту, алкогольних напоїв і тютюнових виробів. Повідомляє https://itvmg.com/ 

Нагадаємо, що про тиск на підприємство і про незаконні перевірки керівництво заводу заявляло ще тиждень тому на пресконференції. Тоді податківці затримали автомобіль заводу, обшук якого Рівненський міський суд визнав незаконним. До того ж у понеділок департамент САТ знову прийшов з перевіркою.

null
Фото: ТОВ «Рівне Етил»

 

Директор ТОВ «Рівне Етил» Ігор Шумілов стверджує, що в цій ситуації зазначена фіскальна служба не має до його підприємства жодного відношення, оскільки підприємство не виробляє ніяких підакцизних товарів. 

null

Не зважаючи на рішення суду, невідомі люди в чорному продовжують тероризувати підприємство: чергують біля приміщення, фотографують і морально тиснуть на працівників заводу. Коли представники підприємства вирішили дізнатись, хто щодня чергує під входом до заводу - відповідь отримали лише після того, як викликали поліцію.

null
Фото: ТОВ «Рівне Етил»

 

null
Фото: ТОВ «Рівне Етил»

 

Такі дії, за словами адвоката Станіслава Костюченка, тривають з боку “фіскалів”  набагато довше. Чому податківці продовжують чинити тиск - у підприємстві не розуміють та називають це свавіллям. Адже завод добросовісно сплачує податки, дбає про соціальний розвиток громади та забезпечує роботою близько 120 сімей.

Адвокат підприємства запевняє, що підприємство продовжить боротися за справедливість, аби працівники заводу могли працювати у безпеці.

Детальніше - у сюжеті https://itvmg.com/  

 

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews