В чому рівнянам зустрічати рік бика?

31.12.2020 17:08   Опубліковано : Вікторія Синиця
Джерело: Новини Полтавщини

Білий Металевий Бик – добрий господар, він є прихильником стабільності і домашнього затишку. Якщо ви зустрінете рік Бика належним чином, він обдарує вас успіхом і благополуччям на всі наступні 365 днів!

Новий рік для кожної людини – особливе свято. Образ для святкування обирають неабияк ретельно. У перший день Нового року хочеться мати неперевершений вигляд, тож варто наперед все продумати до найменших деталей. Які кольори обрати у 2021 році та – читайте далі.

2021 рік пройде під опікою Білого Металевого Бика, тож Новий рік астрологи радять зустрічати в одязі його улюблених відтінків. Про це повідомляє 24 канал.

У новому році радять акцент зробити на світлих кольорах. Оберіть вбрання для святкування білого або металевого відтінку. При цьому від червоного кольору варто відмовитися. За китайськими прикметами, ви можете накликати на себе біду, адже бик дуже не любить червоний колір і стає сильно дратівливим, коли бачить його.

Бик прямолінійний, самодостатній та впевнений у собі. Будьте такими й ви. Відмовтеся від перевантаженості деталями, воланів, рюшів. У рік Бика актуальні прості фасони, але з родзинкою.

Обирайте прості фасони, але з родзинкою

Білий Металевий Бик – добрий господар, він є прихильником стабільності і домашнього затишку, але це не означає, що Новий рік треба зустрічати в зручному домашньому повсякденному одязі.

Якщо ви зустрінете рік Бика належним чином, він обдарує вас успіхом і благополуччям на всі наступні 365 днів. Астрологи радять зустрічати Новий рік у новому одязі. Якщо у вас є вбрання, яке ви одягнули всього один чи декілька разів, то викидати його звісно не треба, втім додайте тоді в образ нові аксесуари.

Які саме кольори обрати для святкування

Важливо правильно підібрати образ для святкової ночі, а також підготувати новорічне оздоблення, яке сподобається Білому Металевому Бикові.

Білий, молочний, кремовий, бежевий, сірий, світло-жовтий, сіро-коричневий, сріблястий, попелястий, пісочний – ці кольори та інші з тієї ж гами відповідають тотему прийдешнього року. Сподобаються Бику також кольори неба, зеленої трави та відтінки землі.

Окрім цього, в образі можуть бути блискітки, паєтки. Образ у світлих тонах вдало доповнять яскраві або контрастні аксесуари.

Фасон вбрання може бути різноманітним. Головне, щоб вам було зручно і комфортно в обраному вбранні і ваші рухи нічим не були обмежені. Що стосується тканин, то краще вибрати вбрання з натуральних тканин: шовку, бавовни, льону, вовни.

За матеріалами https://np.pl.ua


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Новини Полтавщини