До Новорічних свят у Рівному зняли кіно «Різдвяні історії»

01.01.2021 13:33   Опубліковано : Наталія Рівненська
Джерело: RvNews

Понад пів сотні дітей взяли участь у новорічно-різдвяному проєкті «Різдвяні історії». Над створенням унікального проєкту працювала команда громадської організації «Нація Талантів» креативна територія ARTmodels.  

«Різдвяні історії» рівнянам  презентують у період новорічно-різдвяних свят на початку січня 2021р. «Різдвяні історії» - це відеопроєкт, який поєднує в собі різні види сценічного мистецтва та різні формати його подачі.

Режисерка та продюсерка проєкту «Різдвяні історії» Оксана Ігас розповіла: «Нація Талантів, як завше, у своєму новому проєкті об’єднала багатьох талановитих рівнян. Усі імена можна буде прочитати у титрах, декого побачити у фільмі про фільм. Велика вдячність за те, що відгукнулися і стали частиною наших Різдвяних Історій. Разом ми завжди можемо більше!!

Найбільша цінність даного кінопроєкту у об’єднанні поколінь задля збереження традицій роду. У постановці взяли участь цілі родини - діти, батьки, бабусі та дідусі. Для декого це був повний дебют, який безумовно зігріватиме теплими спогадами, даруватиме натхнення і примножуватиме відчуття самоідентифікації українки чи українця.

А ще це величезний досвід для усіх учасників творчого процесу, після якого кожен піднімається на нову сходинку у власному саморозвитку.»

"Різдвяні історії" - це родинні історії, сімейні зустрічі, тихі і водночас веселі вечори, дитячі посмішки та щедрі столи. На знімальному майданчику ми поєднали родинний дух, затишок та дзвінкий дитячий сміх. У кожну сцену вкладаємо душу, це підтверджують герої які з’являються у кадрі.  

Головні етапи – репетиції та відеозйомки уже завершилися, нині команда продовжує роботу над монтажем матеріалу та підготовкою до його презентації.

Готовий відеофільм «Різдвяні історії» рівняни побачать в ефірі місцевих телеканалів у новорічно-різдвяні свята, а також на нашому Youtube каналі,  після офіційної презентації.

Нашу діяльність ГО «Нація Талантів» підтримує Український культурний фонд в рамках програми Інституційної підтримки - Культура в часи кризи.

Олена Семенович – прес-менеджерка

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews