У Львові причетний до вчинення домашнього насильства чоловік напав на патрульного поліцейського

04.01.2021 13:28   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Вибір

За скоєне 38-річному зловмиснику загрожує покарання – до п’яти років позбавлення волі, пише - Вибір.

Читайте також

У Львові п'яна компанія напала на бригаду швидкої допомоги
У Львові водій маршрутки напав на людей з ножем
У Львові п'яна жінка напала на поліцейського

3 січня близько опівночі екіпаж патрульних поліцейських отримав повідомлення про домашнє насильство, що сталось в одному з будинків на вулиці Донецькій у Львові. Прибувши за вказаною адресою, правоохоронці виявили у помешканні 38-річного мешканця, причетного до вчинення правопорушення. Чоловік поводився агресивно, нецензурно висловлювався та не реагував на зауваження поліцейських. В подальшому, під час встановлення обставин події, він зненацька завдав удару кулаком в обличчя одному з патрульних.

На місці події працювала слідчо-оперативна група Шевченківського відділу поліції. За фактом слідчі, за процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №2, відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Проводиться досудове розслідування.

Відділ комунікації поліції Львівської області


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Вибір