Ніколи не любіть чоловіка більше, ніж він любить вас

06.01.2021 00:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Кава з молоком

Чи може справжня любов бути врівноваженою? Чи можуть два партнера любити один одного однаково? Я впевнена, що одна людина захоплюється і піклується більше, ніж інша. Я не хочу любити чоловіка більше, ніж він любить мене.

Звичайно, я буду огортати свого партнера романтикою і бажанням бути зі мною, я буду посилати йому фотографії, щоб задовольнити його збудження, писати повідомлення, щоб сказати про його дивовижні якості. Йому ніколи не доведеться сумніватисяв моїй привабливості. Чи хоче він, щоб я була більш заповзятливою, дикою, домашньою або гламурною. Це вже вирішувати нам…

Адже це тонка грань, яку потрібно зрозуміти. Я хочу сказати вам, що любити чоловіка звичайно потрібно, але не більше? ніж він любить вас. Це щира правда. Хоча ми всі знаємо:

Любіть чоловіків. Їм дуже потрібна ваша любов. Навіть якщо вони в цьому ніколи не зізнаються. За кожним великим чоловіком завжди є жінка, яка в нього вірила. І любила по-справжньому, – Джордж Бернард Шоу

Я не спростовую висловлювання Бернарда, так воно і є. Адже ви погодитеся, що жіноча незмірна любов чинить на нього тиск. Це може стати рутиною і нормою для чоловіка у відносинах. І тому чоловік завжди повинен любити жінку більше. Чи не так? Ось те, що я хочу сказати.

Хоча любов по собі важко виміряти, коли ми любимо, ми заповнюємо простір для турботи і сприйняття почуттів. Кожна людина проявляє любов по-різному. Але якби ви запитали себе хто кого любить більше… хіба у вас не було б відповіді? Є поведінка, погляди, вчинки… речі, які ми робимо, які виділяють наше обожнювання.

На жаль, багато жінок відчувають ненаситну потребу дарувати любов і можуть втішатися тим, що приносять задоволення своїм чоловікам, не отримуючи в замін того ж.

Чоловіки перестають докладати зусиль, коли вони знають, що хтось любить і хоче бути з ними. Люди забувають, що любов завжди вимагає турботи і великих труднощів.

Між будь-якою парою існує висока ймовірність любовної нерівності, навіть коли двоє людей піклуються одне про одного і обидва виявляють любов. Рідко можна розділити все 50/50. Хоча багато говорять і пишуть про це, напевно це така рідкість в реальному житті. Ось чому в моєму житті важливо розуміти, що мій партнер знаходиться на тій же хвилі, або в ідеалі для мене, набагато більше любить мене… Чого і вам бажаю… по-хорошому, по-людськи! Любіть один одного зараз, іншого життя не буде!!!


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Кава з молоком